Medlemskap

Svenska Brukshundklubben byter medlemssystem

Under perioden då Svenska Brukshundklubben byter medlemssystem kommer det tillfälligt att bli en fördröjning mellan din ansökan om medlemskap och registrering av medlemskap. Detta medför att du inte får ditt medlemsnummer och medlemsavi direkt utan de kommer att skickas ut i efterhand. 

Vi ber om överseende med denna tillfälliga lösning och önskar alla nya medlemmar hjärtligt välkomna till vår organisation.

Vänliga hälsningar 

Medlemsavdelningen

Svenska Brukshundklubben

För att teckna medlemskap under implementeringen av nya medlemssystemet klickar den nya medlemmen på länken ”Teckna medlemskap (öppnas i nytt fönster)” se bild nedan

Länk till Bli medlem på hemsidan är samma som det alltid varit: https://www.brukshundklubben.se/bli-medlem/

Medlemsskap

GDPR, eller dataskyddsförordningen, är en lag som gäller i hela EU från den 25 maj 2018. Den syftar till att vi alla ska få större kontroll över hur uppgifter om oss hanteras och öka säkerheten för hur våra personuppgifter behandlas. Vi på Ölands BHK använder och lagrar medlemmarnas personuppgifter enbart för det som behövs och rör den enskilda verksamheten. Frågor gällande det centrala medlemsregistret hänvisar vi till SBK centralt.

Avgifter Helbetalande – 570kr Denna medlemsform innehåller både den centrala och den lokala avgiften. Som helbetalande blir du alltså medlem i både SBK och i Ölands BHK.

Helbetalande  Lokalklubb – 170kr Om man redan är medlem i SBK genom annan klubb och vill vara delbetalande i Ölands BHK. VIKTIGT: Detta medlemskap måste anslutas till ett helbetalande medlemskap i någon av SBK:s rasklubbar/lokalklubbar, ange medlemsnummer!

Familjemedlem – 100kr Familjemedlem kan du bli om någon i din familj redan är ordinarie medlem, under förutsättning att ni vill vara medlemmar i samma klubb eller klubbar. Detta medlemskap måste anslutas till ett helbetalande medlemskap i samma familj/adress, ange medlemsnummer på helbetalande medlem! (Detta står på adressetiketten på tidningen Brukshunden eller på ditt  medlemskort.)

www.brukshundklubben.se kan du logga in på Mina sidor, där du som medlem kan ändra dina kontaktuppgifter i medlemsregistret, skriva ut ditt medlemsbevis och avsluta ditt medlemskap.

Som medlem i Ölands Brukshundklubb kan du ta del av följande förmåner:

  • Förtur till våra kurser
  • Tillgång till att träna på klubbens marker inkl användning av utrustning/hinder för lydnads-, rally- och agilityträning
  • Möjlighet att delta på aktiviteter arrangerade av klubben.
  • Möjlighet till utbildning av dig själv om du vill bli exempelvis instruktör eller tävlingsledare.
  • Möjlighet att tävla för klubben i bl.a. bruks-  och lydnadsprov och delta på träningstävlingar och andra inofficiella tävlingar, exempelvis Klubbmästerskap.
  • Betald anmälningsavgift till SM, individuellt och lag, till helbetalande medlemmar som tävlar för klubben.
  • Kontakt med kunniga instruktörer och inte minst, många nya vänner och bekanta.
  • Teckna förmånlig försäkring genom Ölands Brukshundklubb.
    Ange vårt ombudsnummer för AGRIA: 31224, när du tecknar försäkring.
  • Mot uppvisande av medlemskort ger Djurkompaniet 10 % på tillbehör och 5 % på foder till hund.
  • Mot uppvisande av medlemskort ger Kalmar Lantmän 10 % på hundtillbehör och foder till hund.

DSC_0021

 

sbk-logotype_rgb