Medlemskap

GDPR, eller dataskyddsförordningen, är en lag som gäller i hela EU från den 25 maj 2018. Den syftar till att vi alla ska få större kontroll över hur uppgifter om oss hanteras och öka säkerheten för hur våra personuppgifter behandlas. Vi på Ölands BHK använder och lagrar medlemmarnas personuppgifter enbart för det som behövs och rör den enskilda verksamheten. Frågor gällande det centrala medlemsregistret hänvisar vi till SBK centralt.

För att bli medlem i Ölands BHK så betalar du in avgiften till bg 5146-6811 . Var noga med att ange: medlemskap, namn, adress, telefonnummer och personnummer (10 siffror).
Alla föreningar i Sverige med vuxna medlemmar måste ange personnummer pga. ett mer utbrett fusk med medlemsregister.

Avgifter Helbetalande – 570kr Denna medlemsform innehåller både den centrala och den lokala avgiften. Som helbetalande blir du alltså medlem i både SBK och i Ölands BHK.

Helbetalande  Lokalklubb – 170kr Om man redan är medlem i SBK genom annan klubb och vill vara delbetalande i Ölands BHK. VIKTIGT: Detta medlemskap måste anslutas till ett helbetalande medlemskap i någon av SBK:s rasklubbar/lokalklubbar, ange medlemsnummer!

Familjemedlem – 100kr Familjemedlem kan du bli om någon i din familj redan är ordinarie medlem, under förutsättning att ni vill vara   medlemmar i samma klubb eller klubbar. Detta medlemskap måste anslutas till ett helbetalande medlemskap i samma familj/adress, ange medlemsnummer på helbetalande medlem! (Detta står på adressetiketten på tidningen Brukshunden eller på ditt  medlemskort.)

www.brukshundklubben.se kan du logga in på Mina sidor, där du som medlem kan ändra dina kontaktuppgifter i medlemsregistret, skriva ut ditt medlemsbevis och avsluta ditt medlemskap.

Som medlem i Ölands Brukshundklubb kan du ta del av följande förmåner:

 • Förtur till våra kurser
 • Tillgång till att träna på klubbens marker inkl användning av utrustning/hinder för lydnads-, rally- och agilityträning
 • Möjlighet att delta på aktiviteter arrangerade av klubben.
 • Möjlighet till utbildning av dig själv om du vill bli exempelvis instruktör eller tävlingsledare.
 • Möjlighet att tävla för klubben i bl.a. bruks-  och lydnadsprov och delta på träningstävlingar och andra inofficiella tävlingar, exempelvis Klubbmästerskap.
 • Betald anmälningsavgift till SM, individuellt och lag, till helbetalande medlemmar som tävlar för klubben.
 • Kontakt med kunniga instruktörer och inte minst, många nya vänner och bekanta.
 • Teckna förmånlig försäkring genom Ölands Brukshundklubb.
  Ange vårt ombudsnummer för AGRIA: 31224, när du tecknar försäkring.
 • Mot uppvisande av medlemskort ger Djurkompaniet 10 % på tillbehör och 5 % på foder till hund.
 • Mot uppvisande av medlemskort ger Kalmar Lantmän 10 % på hundtillbehör och foder till hund.

DSC_0021

 

sbk-logotype_rgb