Minnesanteckningar – Årshjulsmöte

Minnesanteckningar – Årshjulsmöte 2017-04-12

Närvarande: Lotta Engelholm, Therese Bergström, Ann-Lena Nilsson, Åsa Jacobsson, Janne Toll, Helén Whålstrand, Annelie Johansson, Margareta Andersson

 • Vi började mötet med att inspektera appellplanen efter att den nu blivit iordninggjord. Arbetet som gjorts såg mycket bra ut. Vi sa att hela planen bör få vila minst april ut och att vi sedan bara använder halva planen och låter den andra halvan få hämta sig i lugn och ro.
 • Klubben har tvingats tacka nej till att arrangera DM i agility i år på grund av att vår appellplan är för dålig för att vi ska kunna garantera att den håller och är säker för hundar och förare.
 • Klubben kommer att ha en agilityuppvisning i Köpingsvik utanför äldreboendet den 22/4 kl 13.00. Cecilia Rydberg håller i det arrangemanget. Förfrågan till medlemmar att medverka är ute på fb.
 • Under Öland Spirar kommer klubben att visa upp olika aktiviteter som är skoj att göra med sin hund i Societetsparken Borgholm lördagen den 13/5 mellan kl 11.00-13.00. Lotta Engelholm ansvarar för detta. Föfrågan till medlemmar att medverka är ute på fb.
 • Sommarens Hundcafeer kommer att vara följande datum. 5/7, 26/7 och 9/8 kl 18.00 – 20.00
 • Träningstävlingar i Lydnad och Rallylydnad kommer att hållas den 7/5 och 4/7  kl 11.00. Alexandra tar emot anmälningarna. Information finns på hemsidan.
 • Klubben arrangerar två officiella lydnadstävlingar i år, den 13/7 och den 27/7 (kvällstävlingar). Linda och Alexandra håller i planeringen för detta.
 • Summer camp 2017
  Vi tog fram sju olika datumförslag och Anna-Lena kommer att lägga ut en Doodleförfrågan på Facebook och hemsidan där medlemmar kan svara på vilka datum som fungerar bäst. I mitten på maj bestämmer vi vilket datum det kommer att bli. Förslagen var: 4-5/6, 10-11/6, 1-2/7, 29-30/7, 5-6/8, 26-27/8 eller 1-2/9
 • Lotta o Cissi får i uppdrag att göra ett reklamblad om klubben och sommarens aktiviteter som vi kan dela ut när vi är ute och visar upp oss mm.
 • Arbetsdag för agilityhindren behöver planeras. Nya plåtskenor är beställda i och med de nya höjderna och de ska bytas ut på alla hinderstöd. Även det färgglada A-et skall slipas ren och klistras på en gummimatta.

 

 

 

Summercamp 2017

Summercamp var ett lyckat arrangemang förra sommaren! Om du vill vara med på årets Summercamp så gå till nedan doodlelänk och välj vilka av alla datum/helger som passar dig! Detta är ingen anmälan utan vi vill bara få underlag inför valet av vilka/vilket datum som vi lägger Summercamp 🙂
http://doodle.com/poll/2dmzk32fpxfax9a6

Sista datum för denna doodleförfrågan är 12 maj.

Så här ser det ut när du använt länken. Fyll i ditt namn och kryssa i de datum som passar dig.

 

 

Tävlingekipage – skicka in en bild!

 ALLA TÄVLANDE PÅ ÖLANDS BRUKSHUNDSKLUBB

Välkomna att skick en bild på dig och dina hundar till Cecilia, cissi@olandshundochkattpensionat.se . Bilden kommer att ramas in och sättas upp i klubbstugan.

Vi vill gärna se alla, oavsett gren, klass och nivå på vår nya tävlingsvägg!

uppdaterad – Renovering av appelplan!FÖRBJUDET

att använda appelplanen ovanför banden!

Tråkigt nog så måste vi stänga av vår appelplan för en större ”renovering” så att vi kan bruka den flera år framåt. Den  har nu vältats, gödslats och såtts in med nytt gräs och behöver vila helt till slutet av april så som det ser ut nu.
/Mvh Ölands BHK styrelse

Årshjulsmöten

Årshjulsmöte

12 april, kl 18:30
Frågor att diskutera och planera är:

 • Äldreveckan med agilityuppvisning 22 april
 • Öland Spirar 13 maj,
 • DM Agility 11 juni,
 • sommarens lydnadstävlingar,
 • Summercamp,
 • Hundcafé


7 maj eftermiddag
 

mer exakt information kommer senare.

Årsmöte 25/2 kl16

NamnlösVälkomna till årsmöte på Ölands BHK den 25 februari kl 16:00
Plats: Ölands Brukshundsklubb

Klubben kommer att bjuda på lättare förtäring.

 

 

Agenda

 1. Genomgång av 2016 års verksamhetsberättelse och ekonomisk redovisning
 2. Genomgång av 2017 års verksamhetsplanering
 3. Öppna frågor

Välkomna!