Medlemsmöte den 2 maj

Välkommen på medlemsmöte den 2 maj kl 18:00 på klubben! det bjuds på fika och ingen anmälan behövs.

Annonser

Agilitykurs


Nu är en fortsättningskurs i agility öppen för anmälan. Se mer info under Kurser/Aktuella kurser.

Klubbkvällar

Den 11 april startar vi upp vårens klubbkvällar 18:30- ca 20 ! Vi träffas och tränar våra hundar i det man själv väljer. Klubbstugan är upplåst. Se mer info under Aktiviteter/Klubbkvällar

Agilityträning i Guldhundarena

Nu är följande två datum bokade för agilityträning i Guldhundarena, http://www.guldhundenarena.se/. Alla medlemmar som vill träna agility oavsett om ni är nybörjare eller tävlingsekipage är välkomna!

Följa oss på FB, https://www.facebook.com/groups/382203796627/ , närmare datumen för att vara med i dialogen vad som kommer att byggas upp beroende på vilka som visat intresse att komma.

Boka följande datum i er kalender:
17/2 kl15-17
10/3 kl14-17

Intresseanmälan till kurs i specialsök

Kurs i specialsök mars/april 2019

Nose work är en typ av specialsök. Allt sökarbete sker på samma sätt men i denna kurs kommer vi att arbeta med en annan doftetikett som heter Kong. Specialsök kommer att bli en tävlingsgren om några år och då är det Kong som gäller.

Kursledare: Helén Wåhlstrand Persson, SBK Instruktör specialsök.

Se mer info om kursen och anmälan under Kurser/Aktuella kurser.

 

 

Årsmöte den 24 februari 2019

Välkomna till Ölands brukshundsklubbs årsmöte den 24 februari 2019 kl 15.00 på klubben.

Klubben bjuder på smörgåstårta, så inför beställning behöver vi din anmälan senast den 17 februari. Anmälan görs till alexbredsattra@gmail.com

  • Vill du lämna in resultat för någon av våra vandringspriser så behöver du skicka in det senast den 31 januari. Maila till alexbredsattra@gmail.com. Du hittar info om vandringspriser på vår hemsida.
  • Har du blivit uppflyttad i någon gren så skickar du in ditt resultat till larsson-lina@hotmail.com senast den sista januari.

Hoppas vi får se både nya och gamla medlemmar. Välkomna!

Mvh ÖBHK styrelse 😊

KM vinnare

Årets KM var en härlig hunddag på Guldhunden Arena. Ett stort grattis till alla som blev årets klubbmästare i skilda sporter och klasser!  Resultatet finns nu presenterat under fliken Tävlingar/Klubbmästerskap.

Medlemsmöte 29 november

Välkommen på medlemsmöte torsdagen den 29 november kl 19 på klubben!

Vi vill under kvällen diskutera önskemål om klubbens verksamhet med er men också ha en stund där vi tillsammans lär oss mer om att använda klicker och shaping som metod att lära våra hundar beteenden.
Vid användning av klicker/shaping observerar man sin hund för att hitta beteenden att förstärka utan att vi själva påverkar hunden. Timing och tålamod krävs men metoden ger glada hundar och positiva resultat när man lärt sig! Väl värt tiden.

Ingen anmälan behövs utan bara kom! Fika kommer att finnas.

Välkomna,
ÖBHK styrelse