Träningskväll i brukslydnad

Tisdagen den 25 juli på kvällen så har klubben förmånen att ha två externa instruktörer som håller en träningskväll i brukslydnaden. Det kommer finnas 6 platser för de som tränar med hund men det finns även åhörarplatser för dig som kanske vill veta mer om just brukslydnaden.

OBS! sista anmälningsdagen den 2 juli för plats med hund. Om man är intresserad av åhörarplats så går det dock bra att anmäla fram till sista dagen!

Mer info se under Kurser/Aktuella kurser.

Kurs i Nosework

För medlemmar som gått introduktion och vill fortsätta med nosework.
Instruktör, anmälan och information: Christer Nilsson, ordforande@obhk.se
Tid: Torsdagen den 20 juli kl 16-20
Anmälan senast 14 juli, max 6 ekipage.

Anmälningsavgift: 200kr. Betalas in till bg 5146-6811.

Ok att träna på vår appellplan igen

Även om gräset inte är världsbäst så har vi kört igång kursverksamhet och torsdagsträning på vår appellplan sedan några veckor tillbaka och nu sagt ok att träna helt fritt. Gräset behöver vatten så vi får hoppas på att det kommer  att regna frekvent under sommaren, för då kommer vi även att ligga i beredskap att gödsla.

 

Torsdagsträning 25 maj


Den 25 maj är en röd dag så vi flyttar torsdagsträningen till att starta kl 16 istället eftersom många är lediga. Om det är fint väder tänkte vi grilla lite efteråt. Alla medlemmar är välkomna!

ÖBHK på Öland Spirar


Minst (vi hoppas på några fler som anmäler sig 🙂 )Maggan, Lotta och Anna-Lena kommer att representera ÖBHK i Societetsparken i Borgholm kl 11-13 på lördag. Vi kommer att visa upp rallylydnad, agility, lydnad, trix m.m. Kom och titta eller var med!