Klubbkvällar slut för säsongen!

Den vackra hösten har kommit men med mörka kvällar som gör att många medlemmar tappar lusten att träna ute i halvskum belysning  Detta gör att vi för säsongen härmed avslutar klubbkvällarna på torsdagar. Vi återkommer till våren!

Däremot kommer klubben att boka in några tillfällen under vintern i Guldhundarena. Vi återkommer med exakta tider.

Glöm dock inte att träna inför KM som kommer att vara i Guldhundarena 18 november!

Annonser

Klubbmästerskap

Klubbmästerskap kommer att ske för alla grenar (lydnad, agility, rallylydnad och eventuellt brukslydnad) den 18 november i Guldhundarena. Mer info om anmälan mm. kommer senare. Även om du inte vill delta i tävlingen så kom jättegärna och hejja på dina klubbkompisar!

Sommarens Hundcaféer

Sommarens hundcaféer närmar sig. Vi välkomnar alla hundintresserade till våra hundcaféer 4/7, 18/7 och 1/8 mellan kl 18-20.
Kom och bara fika och prata hund eller prova-på att göra någon aktivitet (agility, rallylydad, trix mm) med din hund. Vid varje tillfälle finns det någon instruktör på plats.

Varmt välkomna!

Helgkurs i lydnad

Helgkurs för dig som vill börja eller som redan tävlar lydnad. Vi kommer anpassa oss efter varje ekipages utbildningsnivå.

Datum: 30 juni & 1 juli kl.17-20.

Kostnad: 450 kr

Om du inte redan är medlem i Ölands brukshundklubb så tillkommer medlemsavgift till SBK. Anmälan sker till alexbredsattra@gmail.com