Söndagsträning på klubben!

På söndag den 19 april starar vi upp söndagsträningarna 🐾 Tiden är ändrad till kl 10.00 -12.00 !
Föranmälan behövs pga av att Svenska kennelklubben har riktlinjer om att klubbar inom deras huvudmannaskap max får ha 10 deltagare vid arrangerade aktiviteter och att alla aktiviteter bör vara utomhus.
Anmälan görs till alexbredsattra@gmail.com

Vi samlas kl 10.00 vid stugan och då har vi en genomgång av en rolig övningen för er och era hundar. Kostnad 20 kr som swish’as på plats.

Välkomna!

Verksamhetens påverkan av Covid-19

Svenska kennelklubbens (SKKs) centralstyrelse har gett besked om att ingen klubborganiserad verksamhet ska genomföras av någon klubb inom SKK-organisationen (där Svenska brukshundklubben, SBK ingår) från den 27 mars till och med 31 maj 2020, men beslutet kan förlängas vid behov.

Enda undantaget från detta är verksamhet där högst tio personer samtidigt förväntas befinna sig på samma plats utomhus och där de närvarande personerna inte har rest dit från andra delar av landet eller utlandet.

Med klubborganiserad verksamhet avses all form av tävlingsverksamhet, utbildning, träffar, promenader och liknande.
Läs mer info på SKK hemsida:

Aktuella åtgärder som Svenska Kennelklubben vidtagit med anledning av coronavirusets spridning

Nybörjarkurs i agility

Välkommen till nybörjarkurs i agility!  kursen är full

Kursen passar både dig som vill testa agility som aktivering men också dig som har tänkt att fortsätta träna agility och har som mål att börja tävla. Agility är en fartfylld hundsport som gör både matte/husse och hund glada och pigga!
Se mer info under Kurser/Aktuella kurser