Årsmöte

Den 16 februari kl 15.00 är alla medlemmar varmt välkomna till ÖBHKs årsmöte som i år kommer att hållas på Edit och Julia i Rälla, www.edithochjulia.se. Anmälan sker senast den 10 feb till alexbredsattra@gmail.com.

I år vill ÖBHK styrelse uppmärksamma alla medlemmar på klubbens vandringspriser som vänder sig till både nybörjar- och elitekipage. Läs om respektive vandringspris på hemsidan under ”Tävlingar/Vandringspriser”. Kanske att något/några vandringspriser passar just dig att skicka in poäng till 🙂  Poäng/pris räknas ut och sänds senast den 8 februari till ordforande@obhk.se

Medlemsmöte 30 nov

Lördagen den 30 november kl 14.00 har vi medlemsmöte på klubben. Vi hjälps åt att städa stugan och plocka ihop runt om inför vintern. Klubben bjuder på korv med bröd. Har du planer på att lära din hund några nya trix i vinter ? Vi hjälper dig hur du stegvis når dina mål. Har du förslag på hur du vill att klubben ska utvecklas? Kom och dela med dig.

Hjärtligt välkomna/ Öbhk’ styrelse

Fixarkväll


Inför sommarens aktiviteter, hundcaféer, tävlingar mm så behöver vi snygga upp vår klubb både ute och inne. Vi tar och fixar tillsammans och grillar lite korv måndagen den 8 juli med start kl 18.
Hoppas att vi ses!

Aktivitetshelg 15-16 juni

Aktivitets helg 15-16 juni
Nu närmar sig vår aktivitetshelg den 15-16 juni. Platserna med hund är fulla men det finns möjlighet till åskådarplats under söndagen för 100kr per respektive pass.
Lördag – sök kick off
Söndag kl9-12 – Belöningsfokus
Söndag kl13-17 – Freestyle

Välkomna att dyka upp på söndagen och betala på plats eller föranmäla här till ordförande – cnilss25@hotmail.com